Corona virus en mijn tandarts op ijburg – Familie Clinique Rieteiland – Amsterdam

Corona virus en mijn tandarts op ijburg

Beste patiënt,

Wij mogen onze reguliere zorg weer oppakken hierbij houden wij ons aan de leidraad mondzorg Corona afgegeven door de mondzorg koepel en de wet infectie preventie.
Om weer veilig op te kunnen starten hanteren wij verscherpte infectie preventie maatregelen, wij zullen de praktijk zoveel mogelijk als operatie ruimte behandelen en vragen u dan ook geen oppervlakten en deurkrukken aan te raken en waar mogelijk de afstand ( >1,5 meter)in de acht te nemen.

Wij vragen u precies op tijd te komen om andere patiënten zoveel mogelijk ruimte te geven om te komen en te gaan. De wachtkamer en toiletten zijn gesloten voor gebruik. Wij halen u op bij de deur en bieden u daar alcohol spray voor de handen aan. Er mag 1 patiënt per behandelkamer in de praktijk aanwezig zijn dit geldt ook voor kinderen en ouders. Wij hanteren het zgn. operatie protocol.

Wanneer u gezondheidsklachten als verkoudheid, niezen, hoesten of koorts heeft kan uw afspraak niet doorgaan. Wanneer u doorgaans last heeft van hooikoorts klachten in het voorjaar vragen wij u daarvoor tijdig medicatie te gebruiken zodat u geen hoest, nies of verkoudheidsklachten heeft wanneer u op uw afspraak wilt komen.
Wij zijn er weer klaar voor!
Met vriendelijke groet,

Petra Koffeman en Laura Rebel
Team Familie Clinique Rieteiland

Familie Clinique Rieteiland

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk?

Neem contact met ons op