Onze praktijk – Familie Clinique Rieteiland – Amsterdam

Onze praktijk

Mijn zelfstandige tandheelkundig kliniek in Amsterdam onderscheidt zich door mondzorg perfect af te stemmen op uw behoefte.

In 1997 ben ik afgestudeerd als tandarts aan de Acta in Amsterdam. Na tien jaar ervaring met grote groepspraktijken ben ik in 2006 mijn solo praktijk begonnen. In mijn praktijk bied ik professionele en innovatie zorg op een toegankelijke en persoonlijke wijze.

U kunt met het hele gezin bij mij terecht. Neem ook vooral uw jonge kinderen mee. Hoe eerder uw kind went aan de tandarts, hoe kleiner de kans dat er ‘angst voor de tandarts’ ontstaat.

Mijn privé kliniek op het Kleine Rieteiland te IJburg heeft contracten met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Samen met u stemmen we de optimale behandeling en vergoeding af.

Voor een intake, een tandarts- of mondhygiëne behandeling kunt u ons op werkdagen bellen van 09:00 tot 17:00 of een email met uw verzoek voor een persoonlijke agenda link sturen naar mijntandarts@xs4all.nl. U kunt zich dus aanmelden door middel van een email of per telefoon.

Indien u bij mij bent ingeschreven krijgt u om het half jaar een geautomatiseerde preventie oproep.

Een doorkijkje in onze behandelkamers? Belt u ons gerust voor een persoonlijke kennismaking.

Klik hier voor een rondleiding in de praktijk

Familie Clinique Rieteiland

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk?

Neem contact met ons op